Magazin > Film & Glasba & TV
5 ogledov

Nov šok za barovce

emi Planet TV
V Baru so razglasili nova pravila.

Kadar barovce nenapovedano obišče Bastjan, to ne pomeni nič dobrega. Tako je bilo tudi tokrat. Voditelj je barovcem namreč razkril spremembo pravil. “Zdi se, da ste se polenili. Minila je že polovica sezone, zato je napočil čas za zaostritev,” je govor začel Bastjan in povedal, da delitev na moško in žensko ekipo ni obrodila sadov, zato bodo ekipe odslej mešane.

Gledalci so v spletni anketi odločili, da sta najbolj sposobna gostinca Črt in Damjan, ki sta tako avtomatično postala vodji ekip.

Z Damjanom v ekipi so Nejc, Emi in Suzana, s Črtom pa Ivona, Tanja, Sanja in Joel. Zmagovalno ekipo čaka lepa nagrada, in sicer tedenska imuniteta. "Vedel sem, da bo naredil revolucijo, nisem si pa mislim, da bo naredil takšno revolucijo,“ je nova pravila pokomentiral Damjan, ki se zaveda, da je njegova ekipa šibkejša. S Črtom si svojih ekip sicer nista mogla izbirata. Nominacije so namreč potekale tako, da sta vodji povedali, s kom ne želita biti v ekipi in je ta oseba avtomatsko pristala v nasprotnikovi.

Novi barovki

Kot smo poročali, se je v Baru nenadoma pojavila Ivica, prodajalka iz šova Kmetija: Nov začetek. Denis je ostalim razložil, da se bo Ivica skupaj s hčerko preselila v hišo. Novi tekmovalki se bosta lahko enakovredno bojevali za 50 tisočakov, a kot ena tekmovalka, kar pomeni, da če gre ena od njiju na vroči stol in izpade, izpadeta obe. V tem tednu sta sicer varni pred izpadom, saj imata imuniteto.

Komentarjev 1
  • Nina Maren 10:29 15.april 2015.

    Pa kaj se vi norca delate?? Naj tale samooklicana novinarka, ki ji je slovenscina zgleda tujka, vsaj enkrat za seboj prebere tole skropucalo od clanka. Katastrofa!