Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Oblikovalci bodo izrazili identiteto

razstava modeli identiteta Vid Vorsic
Mednarodno. Odprtje razstave modnih oblikovalcev z živimi modeli.

Forma. Koliko svobode dopušča strogo definirana forma? Se ustvarjalnost tu konča ali kljub omejitvi najde svojo pot do prostosti? Zmorejo modni ustvarjalci preseči zarisani okvir? V petek ob 20. uri bodo v okviru Meseca oblikovanja 2013 domači in tuji oblikovalci vsak s svojim izdelkom izrazili lastno identiteto.

“K sodelovanju sva povabila različne oblikovalce z različnimi ustvarjalnimi slogi, vsi pa bomo naredili obleko na podlagi enakega osnovnega kroja,” sta povedala Eric Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak, modna urednika Meseca oblikovanja 2013.

Na ogled do 7. novembra

Odprtje mednarodne razstave 17 oblikovalcev bo podkrepljeno s prikazom oblačil na živih modelih, razstavo Identiteta pa si bo mogoče ogledati do 7. novembra na lokaciji Meseca oblikovanja 2013, ki je letos na Dunajski cesti 123 in 125, v tiskarni Mladinske knjige ter nekdanji trgovini Merkurja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.