Slovenija
591 ogledov

Bo nova urednica Tarče Nataša Rijavec Bartha?

Če bo Okrožno sodišče v Ljubljani ugodilo odločbi italijanskega sodišča, bo v Po Žurnal24 main
Nove kadrovske menjave na TVS: Ilinka Todorovski ne bo več urednica Tarče. Njeno mesto naj bi prevzala Nataša Rijavec Bartha.

Jadranka Rebernik | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Po naših neuradnih informacijah naj bi bila nova urednice Tarče Nataša Rijavec Bartha, urednica Uredništva notranje političnih oddaj. Dosedanja urednica Tarče Ilinka Todorovski je za Mladino potrdila, da z novim letom te funkcije ne bo več opravljala.

Spor z Rebernikovo zaradi oddaje o splavu

Neuradno naj bi bila razlog za zamenjavo Ilinke Todorovski nesoglasja z Jadranko Rebernik, odgovorno urednico informativnega programa. Todorovskijeva je pri njej tudi protestirala zaradi Tarče v kateri je bilo govora o splavu in v kateri je med drugimi sodelovala tudi Angelca Likovič. Oddaja, pod katero se kot odgovorni urednik ni podpisal nihče, je nastala v času, ko je bila Ilinka Todorovski na bolniški.
Rebernikova je po sporni oddaji izjavila, da je bila to ena od najboljših Tarč.

Vodila jo bo Erika Žnidaršič

Po informacijah Mladine naj bi na nacionalki pripravljali združitev oddaj Tarča, Globus in Točka preloma, vodenje pa naj bi z novim letom prevzela Erika Žnidaršič. Več naj bi bilo znano prihodnji teden.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • MihaMB 19:03 30.november 2016.

    Nisem niti levi, niti desni. Zdaj pa ne morem, da ne rečem: Pa banda jedna komunistična..

  • Ferluci 18:29 30.november 2016.

    "po informacijah Mladine.." malo preveč je vpliva te "Mladine" na TV. To bi spremenili - in poročali vsaj malo bolj objektivno.

  • valerijakregar 17:14 30.november 2016.

    pa še btw, če že zgoraj omenjate tednik mladina :https://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/zanimivo da so sponzorji le-te pravzaprav veja dobaviteljske mafije iz zdravstva, če pogledate moj spodnji link.:https://www.portalplus.si/1887/tarca-2/