Magazin > VIP
41 ogledov

Otroku bo dala pravo slovensko ime

Miša MArgan Osebni arhiv
Nekdanja sanjska ženska in televizijska voditeljica Miša Margan nam je zaupala nekaj podrobnosti o nosečnosti.

Miša Margan je že štiri mesece v blaženem stanju, šele zdaj pa lahko končno uživa v nosečnosti. "Prvi trije meseci so bili grozni, a zdaj je precej bolje," nam je razkrila simpatična Štajerka, ki je otroka z izbrancem Gorazdom pričakovala. "Sva načrtovala, a bolj spontano. S tem se nikakor nisva obremenjevala, saj poznava veliko parov, ki so se s tem zelo obremenjevali, pa se na koncu ni izšlo tako, kot bi si človek želel. Zato si nisva pustila, da bi to postalo stresno, rekla sva si, da ko bo, bo (smeh)."

Spola otroka še ne poznata, izvedela ga bosta na naslednjem pregledu. Miša sicer že od samega začetka čuti, da bo fantek, Gorazd pa misli, da bo deklica, nam je zaupala nekdanja sanjska ženska. Imena še nista izbrala, a približno že vesta, kaj hočeta. "To je po mojem mnenju nekaj najtežjega (smeh). Neke ideje imava, ampak še vedno iščeva in sva pozorna, kakšna imena dajejo drugi. Nisva pa pristaša nekih eksotičnih imen, zato bova izbrala slovensko ime."

Miša zaenkrat uživa v nosečnosti in o porodu sploh noče razmišljati, predvsem zato, ker je slišala že veliko različnih zgodb, tako o težkih kot lažjih porodih. "Tiste, ki so imele lažjo izkušnjo, mi dajejo pozitivne nasvete, tiste, ki so pa dolgo in naporno rojevale, me pa prestrašijo. Zato sploh nočem poslušati teh zgodb, nočem biti obremenjena s tem."

Poroka še pride

Parček o poroki še ne razmišlja, a zaenkrat je v njuni bližnji prihodnosti ni, saj sta pred kratkim končala urejanje hiše. "Poroka je kar precejšen finančni zalogaj, ki ga trenutno za kaj takšnega nimava, zato bova počakala." Počakala bosta tudi z otrokom številka dve, čeprav si ga Gorazd želi že zdaj, a Miša pravi, da bo najprej rodila prvega, šele potem se bosta pogovarjala za naprej. "Najprej morava videti, kaj bo z enim, potem pa dalje (smeh)."

Komentarjev 2