Šport > Nogomet
26 ogledov

Piqué: "Vidi se, da Mourinho ni bil nikoli nogometaš"

gerard pique EPA
Gerard Piqué se je odzval na sarkastične izjave Joséja Mourinha pred tekmo z Espanyolom, ko se je portugalski trener ponorčeval iz Lionela Messija.

Pred nedeljsko tekmo med Realom Madridom in Espanyolom (2:2) se je José Mourinho ponorčeval iz Lionela Messija, ki je na tekmi Lige prvakov proti Benfici z igrišča odšel na nosilih, le nekaj dni pozneje pa je popravil strelski rekord Gerda Müllerja v Sevilli proti Betisu.

"Nekatere igralce odnesejo z igrišča na nosilih, že čez dva dni pa so spet v vrhunski formi," je sarkastično pripomnil Mourinho pred nedeljsko tekmo. Messi je proti Benfici igrišče zapustil v solzah. Po tekmi je dejal, da je žogo po stiku z vratarjem gostov, ki je bil tudi razlog za "poškodbo", brcnil zato, ker je mislil, da še dolgo ne bo več mogel preganjati okroglega usnja. A na srečo navijačev Barcelone temu ni bilo tako.

Iz tabora Barcelone je odziv prišel iz ust Gerarda Piquéja, ki je po nedeljski večerni tekmi z madridskim Atléticom dejal: "Vidi se, da Mourinho ni bil nikoli nogometaš in jih zato ne razume," je za Barça TV povedal visoki branilec.

V ponedeljek je trening Blaugrane obiskal tudi Juan Sebastián Verón, ki je pred tremi leti z argentinskim Estudiantesom iz La Plate izgubil finale svetovnega klubskega prvenstva prav proti Barceloni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.