Pod streho > Nepremičnine
80467 ogledov

Stanovanje se prodaja za 14 tisočakov

Dol pri Hrastniku Facebook Pogled na Dol pri Hrastniku.
V eni od občin osrednje Slovenije pospešeno prodajajo stanovanja. Tokrat na dveh lokacijah.

Zasavje glede nepremičnin še vedno velja za eno od cenejših slovenskih regij, kljub opaznemu dvigu cen v zadnjih letih. Območje med Ljubljano in Celjem je vse bolj privlačno za mlade družine, čeprav prometne povezave z večjimi središči niso idealne.

Od zasavskih občin je kvadratni meter domovanja še vedno najcenejši v Hrastniku, torej na vzhodu regije. Tamkajšnja občina je tokrat ponudila nepremičnine na dveh lokacijah.

Na Dolu pri Hrastniku, ki je od središča občine oddaljen le nekaj minut vožnje, se nad živilsko trgovino prodaja pet prostorov. Možen je nakup vseh prostorov naenkrat, pa tudi nakup posameznih delov, ki so razdeljeni v posamična stanovanja.

Trg borcev NOB 11 Dol pri Hrastniku | Avtor: Google Google

Stavba se nahaja na Trgu borcev NOB 11 (zgoraj), prostori niso etažirani. Najmanjše stanovanje je veliko le 33 kvadratnih metrov, prodaja se za 33.000 evrov. Eno od petih stanovanj je zasedeno z najemniki.

Potrebno je urediti elaborat etažne lastnine, manjka tudi vpis v kataster nepremičnin in ureditev pravnega stanja lastništva po delih stavbe.

Vlogo za nakup nepremičnin na obeh lokacijah je treba oddati do ponedeljka, 4. decembra.

Druga lokacija je precej dražja. Nahaja se v centru Hrastnika na naslovu Novi dom 6 (spodaj). Tam domuje tudi Polcijska postaja Hrastnik, kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti.

Novi dom 6 Hrastnik | Avtor: Google Google

Najdražje stanovanje na tej lokaciji se nahaja v četrti etaži. Veliko je 84 kvadratnih metrov, izklicna cena zanj znaša 118.000 evrov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • bi_ba 12:55 26.november 2023.

    V te podrtije ne grem niti, če mi plačajo. Zanimivo mogoče za domačine, če imajo službo 100 m stran

  • atamama 08:56 26.november 2023.

    Samo do delovnega mesta 1 uro vožnje v eno smer do prometnega zamaška, potem pa še eno do centra.