Magazin > VIP
99 ogledov

Pred oltar stopil pevec Steffanio

Steffanio Facebook
Pevec Steffanio je svoji Taji obljubil zvestobo do groba.

Steffanio, nekdanji član Game Over, nam je v pogovoru konec marca povedal, da se bo septembra poročil, a sta s Tajo malce pohitela. Večno zvestobo sta si pred matičarjem namreč obljubila že danes, in sicer v mestni hiši na Ptuju. Taja je nosila prelepo belo obleko, Steffania pa je za ta pomemben dan uredila modna oblikovalka in stilistka Jasmina Gregurič.

Steffanio je svojo nevesto spoznal pred dvema letoma, da ga je opazila,  pa se lahko zahvali njeni psički. "Ko sem bil na pijači s prijateljem, me je nalajala neka psička. Izkazalo se je, da je Tajina in tako se je najina zgodba začela,“ je pevec povedal za Žurnal24 in dodal, da je svetlolasko za roko zaprosil na njuno prvo obletnico. "Želel sem ji prirediti nekaj posebnega, jo nekam odpeljati, a sem bil po nakupu prstana tako živčen, da sem se takoj odpeljal domov. Medtem ko je kuhala, sem padel na kolena in jo vprašal, ali bi bila moja žena.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.