Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Prijeli vlomilca z ukradenim avtom

Tatvina Shutterstock Fotografija je simbolična.
Ljubljanski policisti so ustavili voznika, ki sta vozila ukraden avto, v katerem sta imela polno nakradenih stvari. Oškodovanci niso vedeli, da so jim vlomili v hišo.

Ljubljanski policisti so v nedeljo popoldne na avtocestnem postajališču Barje opazili voznika osebnega avtomobila Opel Astra, ki je imel na vozilu različni registrski tablici ljubljanskega in celjskega registrskega območja. Sumljivega voznika so policisti ustavili, pred tem pa je sopotnik iz vozila odvrgel več predmetov.

Policisti so ugotovili, da je bil avto ukraden dva dni pred tem, in sicer v Ljubljani. Ukradeni sta bili tudi registrski tablici, poleg tega pa kup predmetov, ki sta jih tatova vozila s seboj; zasegli so jima tablični računalnik, zlat nakit, več kosov električnega orodja, več dokumentov, tobačne izdelke, alkoholne pijače, živila in tudi vlomilsko orodje.

O ukradenih dokumentih so obvestili trebanjske policiste, saj so lastniki dokumentov z njihovega območja. Policisti so takoj odšli na njihov naslov in ugotovili, da jim je bilo v hišo vlomljeno, česar pa lastniki sploh niso vedeli, saj jih ni bilo doma. Ukradene predmete so kasneje prepoznali kot svoje.

Policisti bodo 29- in 35-letnega osumljenca, ki sta vozila ukradeno vozilo in v njem polno ukradenih predmetov, danes privedli pred preiskovalnega sodnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.