Slovenija
83 ogledov

Rekordni jackpot čaka na lastnika

Iskanje Eurojackpot milijonarja se nadaljuje. V jutrišnjem žrebanju igre Eurojackpot bo v igri za glavni dobitek Jackpot že neverjetnih 39 milijonov evrov!

Rekordni dobitek lahko vplačate do jutri do 18. ure na vseh prodajnih mestih Loterije Slovenije, na bencinskih servisih Petrol in v enotah Pošte Slovenije, registrirani igralci pa tudi prek SMS ali spleta na www.eloterija.si.

Januarja Jackpot zadel Finec

Jackpot je bil nazadnje izžreban 25. januarja, ko je doslej rekordni znesek 29,5 milijonov evrov prejel igralec, ki je listek vplačal na Finskem. V celotnem obdobju prirejanja igre Eurojackpot (prvo žrebanje je bilo 23. marca lani) je bil Jackpot izžreban štirikrat, enkrat pa smo skladno s takrat veljavnimi pravili igre v 13. krogu sklad za Jackpot razdelili v prvi nižji dobitek – to je bil dobitek 5+1. Omejitev prenosa 13. kroga od 1. februarja letos ne velja več, zato lahko Jackpot narašča vse tja do 90 milijonov evrov.

Rekordni dobitek v igri Eurojackpot v Sloveniji je dobitek 5, vreden nekaj manj kot 200 tisoč evrov, ki ga je junija lani prejel igralec, ki je listek vplačal v Ljutomeru, so sporočili z Loterije Slovenije.

Komentarjev 1
  • VikNovak83 16:06 10.april 2013.

    Imam moja vstopnica pripravljen za največje jackpot ta petek. Zdaj, ko je bil jackpot rok vzel to bo zanimivo videti, če bo Glavna nagrada naprej zvijanje ali izplačati na srečo zmagovalca. Lahko preverite najnovejše Eurojackpot rezultati tukaj na http://www.euro-jackpot.net/sl/eurojackpot-rezultati.asp