Šport > Nogomet
26 ogledov

Sarma prekinil pogajanja z Interjem

samir handanović EPA
Ljubljanski vratar je bil tik pred sklenitvijo novega dogovora z Interjem, do katerega pa morda ne bo prišlo.

Samir Handanović je bil tik pred podaljšanjem pogodbe z milanskim Interjem, čeprav so ga v pretekli sezoni pogosto povezovali s številnimi evropskimi velikani. Pri Nerazzurrih so ves čas upali, da bo slovenski reprezentant ostal.

A kot kaže je tik pred sklenitvijo sodelovanja pod novimi pogoji prišlo do preobrata. "Stvari so se spremenile. Prekinili smo pogajanja z Interjem glede podaljšanja pogodbe," je za FCInterNews.it dejal Handanovićev agent Federico Pastorello.

"Mogoče je, da jih bomo nadaljevali septembra, če vmes ne bo pomembne ponudbe. Zaenkrat podaljšanja ni, tako smo se odločili. Ponudbe, ki so doslej prišle, nas ne zanimajo. Handanović je zadovoljen s tem, kar klub počne v prestopnem roku in za zdaj ostaja. A vsa vrata ostajajo odprta in nismo odpisali nobene opcije," je dodal Pastorello.

Handanović ima pogodbo z Interjem sklenjeno do junija 2016 in če sodelovanja ne bo podaljšal, lahko po sezoni odide brez odškodnine, že januarja pa se lahko uradno pogaja z drugimi klubi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.