Magazin > Film & Glasba & TV
175 ogledov

Slovenija ima talent: Najodmevnejši in najbolj šokantni trenutki šova

slovenija ima talent POP-TV-2
Nova sezona šova Slovenija ima talent že poteka. Mi pa smo pogledali v preteklost in zbrali najodmevnejše trenutke preteklih sezon.

Prva sezona! V tretjem krogu predizbora za Slovenija ima talent je nastopila Karmen Bratož, ki je na odru dvignila veliko prahu, saj se je žiriji postavila po robu. "Žirija ni primerna za ocenjevanje kandidatov, saj so skrajno neprofesionalni in neizobraženi. Brane Kastelic je navaden novinar, ki so ga odpustili iz Londona, ker je nesposoben in zdaj svoje frustracije znaša nad drugimi in preprosto nima pojma o petju. Branko Čakarmiš hoče biti kot Simon Cowell, a izpade izjemno primitiven pri svojih komentarjih, Lucienne pa je polna sama sebe, čeprav niti ne vem, zakaj, saj v njej ni niti kančka talenta,“ nam je povedala v intervjuju

Med najbolj ganljivimi trenutki prve sezone je bil nastop Fanike Križaj, ki v življenju presega meje, ki ji jih je postavila cerebralna paraliza. 

Veliko prahu je dvignila tudi zgodba polfinalista šova Alena Vogrinca, ki je napovedal, da bo tožil revijo, ki je pisala, da je pretepal nečakinjo, ki sta jo imela z ženo v reji. "Kar so napisali, je zelo žalostno in daleč od resnice,“ nam je povedal v intervjuju.

Pred finalom so po spletu zaokrožile gole fotografije, na katerih naj bi bila kasnejša zmagovalka šova Alja Krušič. "Na to nimam komentarja. Zdaj sem dokazala, da kar te ne ubije, te okrepi,“ je posnetke Alja pokomentirala za naš portal.

Najbolj tragičen dogodek, ki se je zgodil med šovom Slovenija ima talent, pa je bila smrt partnerja Julije Kramar. Tik pred njenim polfinalnim nastopom je namreč resno zbolel. Kljub tej izredno težki preizkušnji pa se je pevka odločila, da se udeleži finala. Julija je zmagala.

Ganljiva je bila zgodba tekmovalca Žige Laknerja, ki je razkril, da se je rodil klinično mrtev. Ob rojstvu se je tako za njegovo življenje boril priznani strokovnjak ginekologije, dr. Vasilij Cerar. "Hvaležen sem mu za vse življenje," je povedal Žiga.

Pred tretjo sezono je POP TV zamenjal dva žiranta, Branka Kastelica in Lucienne Lončina, ki jo je ta odločitev zelo razočarala.
"Verjetno znani obrazi stanejo več kot novi. Najbolj pa se čudim, da so Braneta zamenjali z Damjanom. Ta gospod iz filharmonije meni ne deluje tako kot Brane, ki je imel res poseben šarm,“ je bila takrat pikra pevka.

Slovenski Frank Sinatra, Mihael Bllue, se je po izpadu spravil nad žirante. Ani Klašnja je rekel: "Če bi bil pes, bi te zdele za rit ugriznil.“ Kaj je rekel Čakarmišu, lahko preberete TUKAJ.

Ljubezenski trikotnik? Govorilo se je, da se nekaj plete med Ano Klašnjo in Brankom Čakarmišem, pa tudi, da se je iskrilo med Ano in Damjanom Damjanovičem.


Mnogi spletni komentatorji so bili po zmagi Jane Šušteršič ogorčeni, saj je Jana šolana pevka. "Najlažje je pa bit že uveljavljena pevka pa it na talente!“ Kaj vse je morala na svoj račun še poslušati, lahko preberete TUKAJ.

Lani je zmagal Jernej Kozan, ki je po šovu povedal, da ima resno bolezen in šokiran javnost. "Imam hujšo obliko sladkorne bolezni – tip 1. Trebušna slinavka mi ne deluje, zato se zdravim z inzulinom. Sladkornim bolnikom sicer vsak šport pomaga. Treniral sem nogomet in jiu jitsu, ampak nista bila zame. Raven sladkorja v krvi se, če se ukvarjaš s športom, hitreje normalizira kot bi se sicer.“

slovenija ima talent | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.