Slovenija
59015 ogledov

Bralec: "Že eno uro se nič ne premika, nihče nam ni povedal, kaj se dogaja"

Zastoj Karavanke
1/3
Bralec
Na cestah spet zastoji.

"Že eno uro se nič ne premika, nihče nam ni povedal, kaj se dogaja. Na avstrijski strani naj bi prišlo do prometne nesreče, ne ve se, ali v predoru ali zunaj. Zaprto pa je v obe smeri," nam je okrog 13.30 javil bralec, ki je obstal pred predorom Karavanke. Kot je kasneje izvedel, se je prometna nesreča zgodila že ob 11.55, a je nekaj časa trajalo, da so sanirali posledice.

Obvoz ni bil možen, nihče jih ni o ničemer obvestil. 

Dolgi zastoji so letošnje poletje že stalnica na slovenskih cestah, strokovnjaki opozarjajo, da bo stanje vsako leto hujše, če država ne bo ukrepala.

Trenutno je sicer na gorenjski avtocesti predor Karavanke v obe smeri ponovno odprt, a je nastal pet kilometrov dolg zastoj. Zastoj je tudi na primorski avtocesti med Kozarjam in Vrhniko proti Kopru.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 19:17 31.avgust 2023.

    kakšen kaos bi bil če bi prišla nekam v slovenijo jahta od bezosa.. no konc heca.. namest da ima naš turizem enga bezosa pa par njegovih frendov za goste, imamo vse bezosove delovce, ki soitak na pol hlapci in posledično ...prikaži več pri nas zapravijo dva centa.. se pa zarad njihnabirajo kupi smeti in dreka, pa neskončne kolone, če že ni zadost romunskih kamionov. naredit kot jodlbergari- zapret mejo pa kontola, če nimaš 10k eurov v žepu nema niš vstopa.

  • Ender3 16:19 31.avgust 2023.

    Eni se pač igrajo turizem in, če ne gre flussig je pa takoj problem.