Slovenija > Črna kronika
19895 ogledov

Huda nesreča, 55-letnik je umrl

Prometna nesreča, avto v jarku, Zalog pod Sveto Trojico CZR Domžale
Nesreča se je zgodila v občini Železniki.

V sredo ob 17.08 se je izven naselja Bukovica v Občini Železniki zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 55-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Do nesreče je prišlo, ko je 55-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti iz smeri Škofje Loke proti Železnikom. Z vozilom je iz neznanega razloga zapeljal desno izven vozišča na travnik, ter se zaletel v travnato brežino, kjer je vozilo obstalo. Vozniku so reševalci nujne medicinske pomoči nudili prvo pomoč, vendar je kljub temu umrl. Policisti okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 137 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, šest nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 63 kršitev javnega reda in miru ter 76 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 43-krat posredovali na javnih krajih in 20-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so šest kršiteljev. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli osem vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 36 tatvin, 15 poškodovanj tuje stvari, 13 vlomov, tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, dve povzročitvi telesnih poškodb, dva ropa, dva primera nasilja v družini, eno ponarejanje listin, eno ponarejanje denarja ter ena grožnja.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 16:37 25.april 2024.

    A če bi to bil 25 letnik, bi pa rekli, da je brskal po telefonu???

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:45 25.april 2024.

    Ti letniki so najbolj dovzetni za take kapi,je pa lepa smrt

  • Nelaži 08:17 25.april 2024.

    Cepivo deluje in vedno več bo takih in podobnih žalostnih zgodb