Slovenija > Črna kronika
3102 ogledov

Koper: Tragedija pri speljevanju s parkirnega prostora

Policijske luči Profimedia
72-letni pešec, v katerega je po speljevanju s parkirnega mesta trčila 41-letna voznica, je ponoči umrl.

V soboto ob 17.40 uri se je v Kopru, na Srebrničevi ulici zgodila prometna nesreča v kateri je ena oseba umrla, poroča policija. 41-letna voznica osebnega avtomobila doma iz Kopra je z osebnim avtomobilom speljevala iz parkirnega prostora v smeri proti Novi ulici. V tem času je po vozišču z njene desne strani prišel 72-letni pešec doma iz Kopra, v katerega je voznica trčila s prednjim delom vozila. Po trčenju je pešec padel po vozišču in se huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnico Izola, kjer je ponoči umrl.

Policisti bodo zoper voznico napisali kazensoa ovadbo za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Idioti 14:45 19.november 2023.

    Jaz sem ruknu pešca oblečenega v bele hlače in temeno jakno , črn dežnik , ob hudem nalivu zvečer in ob mojem zavijanju levo . Ko je bil pešec na belem delu zebre , se ga sploh ni videlo , ...prikaži več, šele ko je stopil na nepobarvani del , ga je videl sin in zavpil pazi . Pešec se je samo vsedel dol .

  • Idioti 14:37 19.november 2023.

    Kaj ima pešec za iskati na VOZIŠČU ? Vozniki gledajo luči drugih , če je prosto cestiššče , ne pa pešcev , še manj pa kolesarjev brez luči v črnem !

  • rd2dmk2 10:25 19.november 2023.

    no ja 41 let, pa ne vidi človeka. kako pa potem vidi znake na primer prepoved promet in podobno. tej šele rata zapeljat na AC v nasprotno smer. no boste sedaj vsi 41 letniki šli na pregled in test vsako ...prikaži večo leto. pa bi morali. predvsem na test, kol časa zdržite brez zraka , ne ne se hecam, kolk časa zdržite bre da morat epogledat na vaš telefon in kaj je novga na vačem profilu- bedniki. to je važno , ne pa pešec.