Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Moški in ženska umrla v požaru

Požar v Trnovljah PGE Celje
Nekaj minut pred drugo uro zjutraj so gasilci posredovali v požaru v večstanovanjski stavbi v občini Vrhnika, že prejšnjo noč pa v požaru v Selu pri Pancah.

Na teren so sredi noči poklicali gasilce iz Vrhnike, Verda in Stare Vrhnike. Zagorelo je v kuhinji starejše večstanovanjske hiše na Stari cesti v občini Vrhnika; ogenj se je razširil iz peči na petrolej, zajel je lesena tla in inventar v prostoru, pišejo na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Dim in ogenj sta zajela sosednjo sobo, kjer je spal starejši moški. Gasilci so ga prenesli na prosto, vendar mu pomoči žal več ni bilo, kljub takojšnjemu posredovanju zdravniške ekipe je ponoči umrl.

Še ena žrtev

Sinoči pa je PU Ljubljana sporočila, da je v požaru, ki je izbruhnil v Selu pri Pancah, umrla tudi 79-letna lastnica hiše. Vnela se je tkanina, ki je bila v bližini peči, ženska pa je umrla zaradi zastrupitve z dimom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.