Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Na Tolminskem hudo poškodovane štiri osebe

Prometna nesreča Shutterstock
Okoli pol osmih zjutraj se je zaradi neprilagojene hitrosti zgodila prometna nesreča. Ena oseba kasneje umrla, trije ostajajo hudo poškodvani.

Policisti so na kraju nesreče v križišču za naselje Prapetno ugotovili, da je nesrečo povzročil 22-letni voznik avtomobila, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo. Povzročiteljev osebni avtomobil je trčil v 55-letno voznico, njen sopotnik pa je bil 49-letni moški.

Zaradi poškodb so reševalci tri udeležence nesreče odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, 55-letno voznico pa so s policijskim helikopterjem v ljubljanski klinični center. Tam je zaradi hudih poškodb umrla. 

Zaradi posledic nesreče je bila glavna cesta med Tolminom in Mostom na Soči zaprta nekaj ur, obvoz pa je bil urejen skozi naselje Kozaršče. Policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev zoper 22-letnega povzročitelja nesreče ustrezno ukrepali, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.