Slovenija > Črna kronika
65 ogledov

Nova smrtna žrtev naših cest

nesreca A. Š.
Vozilo je pristalo v globeli pod cesto ...

Zjutraj okoli 1.30 se je na cesti Podtabor- Tržič v Zvirčah zgodila tragična prometna nesreča, poročajo na Upravi za zaščito in reševanje RS. Posredovali so gasilci JZ GRS Kranj in PGD Bistrica pri Tržiču. 

Umrl je avstrijski voznik

V nesreči je umrl avstrijski državljan. Voznik, ki je z osebnim avtomobilom peljal proti Tržiču, je pri Zvirčah s ceste zapeljal na odbojno ograjo in se z vozilom začel prevračati. Po več deset metrih drsenja in kotaljenja je avtomobil na strehi obstal pod cesto. V nesreči je voznik umrl, po prvih
podatkih o poškodbah se je ena potnica lažje poškodovala, še trije pa huje. O nesreči policisti še vodijo postopek, promet pa je bil oviran do 4.45 ure.

To je letošnja sedma smrtna žrtev na gorenjskih cestah. Umrli so še pešec na avtocesti v začetku leta, voznik avtomobila v Tržiču, traktorist v Radovljici, voznica avtomobila v Velesovem, voznik avtomobila, ki je v Svetem Duhu trčil z vlakom in kolesarka v Poljanah nad Škofjo Loko.

Ponoči se je zodila še ena prometna nesreča, v kateri pa je voznik pobegnil v gozd. "Ob 22.17 se je na cesti Ljubljana–Litija v Zgornjem Hotiču zgodila prometna nesreča v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo," sporočajo z Uprave. Pobeglega voznika bo poiskala policija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.