Slovenija > Črna kronika
33328 ogledov

Prijeli Maročana, policiste bega predmet, ki so ga našli pri njem

zaseženi čevlji PU Ljubljana
Maročanu odvzeli prostost zaradi drznih tatvin. V postopku so mu zasegli predmet, katerega lastnika zdaj iščejo.

Ljubljanski policisti so na podlagi zbranih obvestil odvzeli prostost 29-letnemu državljanu Maroka, ki je osumljen dveh kaznivih dejanj drznih tatvin in poskusa drzne tatvine. Dejanja so bila storjena v prejšnjem tednu na območju centra Ljubljane.

V dveh primerih je oškodovancema iz torbic odtujil mobilna telefona, v enem primeru pa je oškodovanki poskušal odtujiti denarnico. Skupno si je pridobil za okoli 500 evrov protipravne premoženjske koristi. Osumljenca so privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. 

V postopku so osumljencu zasegli tudi čevlji, ki po vsej verjetnosti izvirajo iz kaznivega dejanja. "Morebitnega oškodovanca, ki bi zasežene stvari prepoznal, naprošamo, da o tem obvesti policijo na št. 113 ali najbližjo policijsko postajo," prosijo policisti. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:29 01.marec 2024.

    Vlada si zatiska oči pred temi kriminalci,samo da dobivajo podporo od EU za njih,za nas jih pa itak bolikita

  • atamama 20:36 29.februar 2024.

    Ne morem verjet, da je Maroko na seznamu držav, ki so ......... To nam lahko vse pove o cilju migrantske politike. Še hudičevo bo bolela glava rao, ko bodo ti politiki, ki vodijo in podpirajo tako migrantsko politiko v penziji. ...prikaži več In to ne slabi, kajne?

  • duc1 17:47 29.februar 2024.

    Ma kakšen pripor ,takoj ga sterat od koder je prišel.