Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Ujeli so ga s kupom tablet za moško potenco

Žurnal24 main
Ameriške oblasti so na losangeleškem letališču prijele 71-letnega Korejca, ki je hotel v državo pretihotapiti za 700 tisoč dolarjev (526 tisoč evrov) tablet za zdravljenje erektilne disfunkcije.

Nekdanji korejski policist Kil Jun Lee, ki živi v Los Angelesu, je bil aretiran, ko se je vračal s potovanja v Koreji. V aluminijastem paketu, ki je bil shranjen v torbi za golf, je imel zloženih 40 tisoč tablet. Ko so ga cariniki vprašali, ali ima tablete za lastno uporabo, je dejal, da bi umrl, če bi jih vzel, saj ima težave s srcem.

Primer so policisti že posredovali pristojemu tožilstvu. V podobnem primeru je bil 38-letni Barry Ronnel Johnson v sredo spoznan za krivega prodaje tablet za zdravljenje impotence prek Craiglista. Priznal je, da je tablete pretihotapil iz Kitajske in Indije.

Ameriški cariniki so lani zasegli skoraj 25 tisoč ponarejenih izdelkov, kar je za 24 odstotkov več kot leta 2010, še poroča MSNBC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.