Slovenija > Črna kronika
20808 ogledov

V Mariboru 20-letnik ubil svojo partnerico

Maribor umor ženske mariborinfo.com Prizorišče tragedije v Mariboru.
Tragičen primer iz štajerske metropole.

V soboto okrog 14. ure so bili mariborski policisti obveščeni o domnevni nasilni smrti mlade ženske. O tem so jih obvestili reševalci, ki so bili napoteni na lokacijo.

Policisti so ugotovili, da je preminula 27-letna ženska, sicer državljanka Srbije. Na kraju je bila odvzeta prostost 20-letnemu moškemu, državljanu Slovenije.

Po doslej zbranih informacijah sta oba bivala na območju Maribora in sta bila domnevno krajši čas v partnerskem odnosu. O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik, ki je prevzel ogled kraja kaznivega dejanja in dežurna državna tožilka.

Predstavnica za odnose z javnostmi PU Maribor Anita Kovačič Čelofiga je v izjavi za medije povedala, da je policija oba, tako osumljenega kot preminulo, v preteklosti že obravnavala.

Intenzivne aktivnosti za razjasnitev okoliščin kaznivega dejanja še potekajo. Dodatne informacije bodo iu PU Maribor posredovali v prihodnjih dneh.

Maribor umor ženske | Avtor: mariborinfo.com mariborinfo.com

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 19
  • kapibara1 10:32 28.maj 2023.

    Dokler se med seboj.. naj se kar

  • SlavkoKrizman 07:55 28.maj 2023.

    multi-kulti deluje na polno.

  • Avatar Leon
    Leon 06:40 28.maj 2023.

    Maribor nekoč jugoslovanski Liverpool je danes umazano in zapuščeno spalno naselje kot ga je opisala nemška novinarka leta 2012 v času EPK .

Sorodne novice