Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

V UKC le še dva poškodovanca

trk vlakov jesenice Bralka
Dva izmed petih poškodovanih, ki so jih sprejeli v UKC Ljubljana, sta še hospitalizirana. V jeseniški bolnišnici eden. Proga odprta.

"V UKC Ljubljana smo med vikendom oskrbeli in operirali pet poškodovancev. Vsi so izven življenjske nevarnosti," so sporočili iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana.

Trije izmed poškodovanih, ki so jih k njim pripeljali po petkovem trku vlaka na Jesenicah, so utrpeli poškodbe obraznih kosti in so jih operirali kirurgi specialisti s kliničnega oddelka (KO) za maksilofacialno in oralno kirurgijo Kirurške klinike. Dva sta še vedno hospitalizirana na KO za travmatologijo in tudi izven smrtne nevarnosti. V jeseniški bolnišnici ostaja še en poškodovan od osmih, ki so jih v petek sprejeli.

V nesreči vlakov se je vsega skupaj poškodovalo 34 ljudi, od tega devet huje. Policija še vedno preiskuje, zakaj je prišlo do nesreče. So pa včeraj že odprli železniško progo Jesenice–Nova Gorica za ves promet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.