Slovenija
75 ogledov

Do kdaj bo s seboj še treba nositi dežnik?

Dežnik v prihodnjih dneh le imejte s seboj. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vremenski prognostiki so na straneh Agencije RS za okolje pojasnili, kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh. Vsaj do torka se dežnika še ne boste smeli znebiti.

Sobotno popoldne bo še naprej spremenljivo, občasno tudi pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. 

Ponekod bo pihal jugozahodnik. V nedeljo bo spremenljivo oblačno, zjutraj bo ponekod možna kratkotrajna megla. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12, ob morju okoli 14, najvišje dnevne od 20 do 25 stopinj Celzija.

Obeti

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, sprva tudi posameznimi nevihtami. V torek bo sončno in večinoma suho. Oba dneva bo ponekod pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja.

Nad Balkanom in deloma srednjo Evropo je plitvo ciklonsko območje. Z zahodnimi vetrovi v višinah k nam doteka topel in vlažen zrak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.