Slovenija
24 ogledov

Janši nove grožnje s pošiljkami

Državna proslava na Kongresnem trgu. Boštjan Tacol
Na domači naslov prvaka SDS Janeza Janše v Šentilju pri Velenju znova prispela pošiljka z neznano vsebino.

"O pošiljki z neznano vsebino smo bili obveščeni. Preiskava še poteka, kriminalisti so še na kraju," nam je povedala Milena Trbulin s celjske policijske uprave. Na vprašanje, koliko pošiljk je bilo, je Trbulinova dejala, da zaradi podrobne preiskave še ne more z gotovostjo zatrditi.

Tiskovni predstavnik stranke SDS Jernej Pavlin je za STA povedal, da Janše ob prevzemu pošiljke ni bilo doma, na koga je pošiljka naslovljena, pa za zdaj ne ve.

Na domači naslov Janše je po poročanju Slovenskih novic poštar dostavil dve pošiljki, v njih pa naj bi bili grozilni pismi zanj in njegovo soprogo Urško Bačovnik ter beli prah. Na odziv prvaka SDS še čakamo.

Grožnje kot po tekočem traku

Prvemu možu stranke SDS so že večkrat grozili. Nazadnje je Janši in njegovi soprogi z bombo grozil Dušan Povoden iz Slovenj Gradca, ki so ga zato obsodili na pet mesecev zapora.

Na stranko SDS pa je bilo januarja lani naslovljeno pismo s pozivom njenega predsednika, naj se ustreli, hkrati pa mu je avtor grozil z ubojem na Balkanu.

Vse več je tudi groženj preko družabnih omrežij.

Komentarjev 28
  • Žurnalček 17:27 11.december 2013.

    Prvi del ti je fantastičen. Tud dinamit bo sprejel , samo plave pošte s Tavčarjeve ne ! Ve ta sluzavec dober , kaj dela .

  • Žurnalček 17:23 11.december 2013.

    Ja in tebe bo nekdanji član SKOJA in udeleženec maše v Jajcu popeljal v demokracijo in EU. Sti mal prizadet. Jaz bi za lustracijo glasoval samo zaradi tega , da se država znebi KOMUNJARFUKAR , ki so se preoblekli v ...prikaži več drugo kožo , miselnost jim je pa ne komunistična ampak STALINISTIČNA.Človek , ki se obrača kamor veter piha ni človek ampak obešena sušeča se cunja .

  • dragec 08:32 04.oktober 2013.

    A ni JJ v Ormožu, na zaprtem oddelku????