Slovenija
22234 ogledov

Kacin tudi o tem, zakaj ne nosi maske

jelko kacin Print Screen
Vladni govorec se je odzval na očitke, da predstavniki vlade niso dosledni pri upoštevanju pravil, ki jih narekujejo javnosti.

Nad nekatere vladne predstavnike so se zgrnili očitki, da med tiskovniki konferencami ne upoštevajo vseh varnostnih določil za zagotavljanje optimalnih pogojev za varnost vseh nastopajočih. 

laboratorij COVID-19 koronavirus Uradno Slovenija Toliko pacientov je v Sloveniji prebolelo koronavirus

Še posebej sporno naj bi bilo neprestano dotikanje govorniškega odra kot tudi dejstvo, da govorci ob nastopih ne nosijo zaščitnih mask.

"Dobivamo kar nekaj pritožb, da se nastopajoči ne držimo pravil in se dotikamo govorniškega odra," se je vse glasnejših pomislekov javnosti dotaknil Kacin.

Koronavirus - UKC Maribor Koronavirus v SLO Zdravje NOVO: To so zadnji podatki o okuženih po občinah

"Lahko vam zagotovimo, da si vsak od nas po vsakem nastopu razkuži roke. V tem objektu velja zelo strog režim. Vsi zaposleni in vsi, ki omogočajo prenos, nosijo maske, samo govorci ne, to pa zato, da je lažje slediti našemu govoru," je pojasnil.

Mladi v gozdu Pri nas! Gorenjska Zaradi virusa so se preselili v gozd
Komentarjev 12
  • evelux 07:54 02.april 2020.

    Saj zakaj oni nimajo mask pa se vsepovprek gibajo ko se govorniki menjujejo pa dotikajo pulta on bo pa govoril da se na koncu razkužijo pred tem pa se vsak že 10 krat popraska po obrazu .... pa lepo va ...prikaži več sprosim malo se zamislite

  • Francisscos 01:03 02.april 2020.

    Zakaj ne spremenijo zakona o nabavi te opreme in namesto preko posrednikov nabavijo direktno od Kitajske, od njihovega državnega podjetja, ki to izdeluje. Ali so provizije res več vredne kot naša življenja.

  • blayo 23:30 01.april 2020.

    Pa kaj koji k??? Kot otroci v vrtcu... "Zakaj moram pa jaz nosit masko če je Kacin ne?", "Zakaj moram pa jaz spoštovati cestno prometne predpise, policaji pa ne?"...