Slovenija
54559 ogledov

Kangler po operaciji: Dobro so me poflikali, levičarjem se je pa čisto odpeljalo

Zajem zaslona
Franc Kangler je pred enim tednom pristal v bolnišnici, kjer je preživel tudi silvestrovo. Natančen razlog ni znan, se je pa, kot kaže, težje poškodoval, saj ima še vedno povito roko, govori tudi o operaciji, ki jo je uspešno prestal.

“Dobro so me poflikali, porihtali tukaj nimam pripomb, same pohvale. Me pa boli srce, ko gledam ministra Loredana in nekatere druge levičarje, ki zlivajo gnojnico na doktorje in medicinsko osebje. Naenkrat so oni krivi, da so ambulantne in bolnice polne. Lepo vas prosim, pa kje mi živimo. Tem levičarjem se je čisto odpeljalo," je svoje javljanje iz bolniške postelje začel Kangler.

"Zdravnik pač svoje dela. Kot kaže, ljudje ne bi smeli biti bolni. So to pritiski na bolnišnice," se sprašuje Kangler in pokaže na svojo povito roko.

🙌 Vesel, da je operacija uspešno za mano, zaskrbljen pa zaradi... 😱😓 Poglejte video do konca in napišite vaše mnenje v komentar. 👇

Posted by Franc Kangler on Thursday, 5 January 2023

"Nekateri levičarji zganjajo socializem, sami pa so se hodili v Švico zdravit. Za otroke zbiramo zamaške in denar, da se lahko zdravijo, največjim levičarjem pa je operacije v Švici plačala država. Katastrofa od katastrofe," nadaljuje Kangler, ki se v video posnetku zahvali vsem zdravnikom.

Komentarjev 38
  • munja 17:11 07.januar 2023.

    Koga sploh zanima, kje je in kaj mu ni prav.

  • matjaz318 14:28 06.januar 2023.

    Saj ne ve kaj govori ta dupleški klovn...je med predvolilno kampanjo pokazal ves svoj primitivizem v polnem sijaju..pravzaprav težko najdeš tako primitivnega človeka, ki javno nastopa...

  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 08:13 06.januar 2023.

    Nobene škode ne bi bilo, če bi se ta prašič stegnil, hehehe!