Slovenija
17 ogledov

Limona vas pelje na vikend poln sebe!

Rimske terme Limona Žurnal24 main
Fit &Fun vikend za dve osebi v Rimskih termah pod vodstvom Marija Valentića!

Edinstvena receptura limonade, ki vam nudi prave hedonistične užitke!Limona je nastala z mešanjem limone in limete, pri čemer še intenzivnejši okus naravnemu soku daje limonina in limetina pulpa. Je popolnoma naravna, brez umetnih barvil, aditivov ter edina nizko gazirana limonada na trgu. Najvišjo kvaliteto sadnega soka vzdržuje zaradi posebno dizajnirane stekleničke z navojnim zamaškom, ki omogoča, da se ohranja superiorna kvaliteta. Naravne arome Limona ohranja ves čas proizvodnje, v kateri se pazljivo predelujejo najbolj kvalitetne limone iz Sredozemlja in limete iz Južne Amerike. Ko enkrat probate Limono, ona za vedno (p)ostane vaša prva izbira, enostavno polna sebe! 

Razen edinstvenega naravnega okusa, vas Limona pelje na vikend poln sebe in uživanja v Rimskih termah, pod strokovnim vodstvom fitness inštruktorja Marija Valentića. Po vzoru na novi svetovni trend takoimenovani zdrav hedonizem, uživajte v kombinaciji različnih aktivnosti v naravi in sproščujočem počitku v savnah, termalni vodi in okusni zdravi hrani, ter seveda Limoni. Jutra so rezervirana za telovadbo in rekreacijo v naravi, večeri pa za hedonistično uživanje ter zabavo z živo glasbo. Mario Valentić bo poskrbel, da bo vikend minil v dobri ravnoteži telovadbe in sproščanja, Limona pa vam bo delala družbo v času uživanja v zdravilni vodi, savnah, tretmajih in ostalih specialitetah ter presenečenjih. 

Kaj morate storiti, da vas Limona popelje na vikend poln sebe v Rimskih termah v družbi Maria Valentića?! Izvedite na Facebook straneh Limone!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.