Slovenija
11 ogledov

Maratonsko odločanje, potem pa so zavrnili vseh deset

UKC Ljubljana Saša Despot
Svet UKC Ljubljana ni izbral nobenega od kandidatov za generalnega direktorja.

Po večurnem odločanju o generalnem direktorju UKC Ljubljana svet UKC nato ni izbral nobenega izmed desetih kandidatov. Z veliko večino -  osmimi glasovi za in tremi proti - so odločili, da bodo razpis za generalnega direktorja ponovili.

Predsednika sveta zavoda Tomaž Glažar je povedal, da so se le dogovorili, da je potrebno čim prej objaviti nov razpis: "To pomeni, da bomo maratonci tekli še en krog."

Zahvalil se je vsem desetim kandidatom - saj kot je povedal - je že za prijavo potrebno veliko hrabrosti. Prav zato so želeli njihova imena ohraniti tajna. Izpostavil pa je še, da politika ni imela svojega kandidata, kot se je namigovalo.  "Upam, da se bodo tisti, ki so primerni za to funkcijo, pa se zdaj zanjo še niso odločili, na nov razpis prijavili."

Na razpis se je prijavilo deset kandidatov, razpisna komisija, ki je pregledovala vloge, pa je na predstavitev svetu zavoda povabila pet kandidatov. Edini, ki je razkril, da se je prijavil na razpis, je sedanji v. d. direktorja UKC Ljubljana Simon Vrhunec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.