Slovenija
6515 ogledov

Motoristi in avtomobili so se zaletavali kot za stavo

motorist nesreča arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
So vozniki avtomobilov po deževnem obdobju pozabili na motoriste?

Opoldne sta na Prihovi v Nazarjah trčila voznik z osebnim vozilom in motorist z motornim kolesom. Poškodovano osebo so prepeljali v bolnišnico.

Ob dveh je počila na cesti Dvor–Kočevje v občini Žužemberk. Trčila sta motorno kolo in osebno vozilo, poškodovanega motorista so prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Slabi dve uri kasneje je na regionalni cesti Prvačina–Dornberk v občini Nova Gorica prišlo še do enega trčenja med osebnim vozilom in motornim kolesom. Na srečo se ni nihče poškodoval.

Motorista, ki jo je skupil v Kopru, pa so z reševalnim vozilom odpeljali v izolsko bolnišnico. "Ob 16.01 sta na Šmarski cesti v Kopru trčila voznik z osebnim vozilom in motorist z motornim kolesom," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.  

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • franke 15:21 24.september 2017.

    MOTORISTI SO SVETE KRAVE NA CESTI. NAJ PAZIJO SAMI NASE,NE PA DA NAM NALOŽITE ŠE NJIHOVO ODGOVORNOST HALO !

  • Miran Rižnar 23:07 23.september 2017.

    Danes sem bil na motorju. Speljaj sem ob 9. uri iz Ptuja v Maribor. Še nisem prišel iz mesta pa sem se že reševal. Glavni problem so nerodne voznice, ki po moje nikoli ne bi smele dobiti vozniškega dovoljenja. Praviloma ...prikaži več so blontne in vozijo cestne traktorje (beri X6, pathfinderje, velike nissane ipd...). Le kdo jim da take avte? Same si jih po moje ne morejo kupiti. No, pot v Maribor čez Duplek je sicer za motor zabavna, nikakor pa ne varna. Ob cesti je mnogo gozdne in poljedelske vegetacije...

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 21:40 23.september 2017.

    Lep sončen vikend-črna statistika. Škoda je vsake poškodbe, da ne govorim, če se konča bolj tragično takrat je še bolj težko govorit o krivdi. OMEJITVE HITROSTI SO TUDI ZA MOTORISTE!!!!