Slovenija
31 ogledov

Nalet štirih vozil, trije poškodovani

Avtocesta je bila zaradi nesreč nekaj časa tudi zaprta. Zdaj je promet sproščen.

Po poročanju uprave za zaščito in reševanje je ob 13.16 na avtocesti Ljubljana–Novo mesto v Občini Grosuplje prišlo do naleta štirih osebnih vozil. Posredovali so gasilci Gasilske brigade Ljubljana in PGD Grosuplje, ki so odklopili akumulatorje na vozilih ter pomagali pri prenosu treh poškodovanih oseb do reševalnih vozil.

Nekaj časa zaprta cesta

Zaradi več prometnih nesreč je bil na dolenjski avtocesti zaprt prehitevalni pas pred priključkom Višnja Gora v smeri Novega mesta. Ravno tako je bil zaprt izvoz Višnja Gora iz smeri Ljubljane. Kot je bilo videti na spletnih kamerah prometno-informacijskega centra za državne ceste, so nastali zastoji.

Nekaj časa je bila avtocesta tudi zaprta. Zaradi povečanega števila tovornih vozil je oviran tudi promet na pomurski avtocesti pred priključkom Pince v smeri Madžarske, so še zapisali na prometno-informacijskem centru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.