Slovenija
34172 ogledov

Nov dan, nova nepregledno dolga vrsta v Ljubljani. Kaj se dogaja?

Gneča pred pop-up trgovino SWY S. H. H.
Fenomen znamke SWY Brand v Ljubljani. Tudi drugi dan odprtja pop-up trgovine je na Gospodarskem razstavišču dolga vrsta, na vstop v trgovino čakajo tudi več ur.

Že smo poročali, da je vplivnica, fitnes trenerka in podjetnica Petra Parovel z vzpostavitvijo pop-up trgovine na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani povzročila pravcato norijo. Čeprav je bila glede na njene prejšnje dogodke s pop-up trgovinami gneča pričakovana, pa vendarle preseneča podatek, da je tudi drugi dan odprtja trgovine (ta bo skupno odprta tri dni), v Ljubljani podobno dolga vrsta čakajočih, kot je bila včeraj. 

Ni kaj, zanimanje za oblačila in druge artikle blagovne znamke SWY Brand (ne, ne gre zgolj za pajkice), ki so namenjene v prvi vrsti športnemu udejstvovanju, je pač trenutno v Sloveniji zelo veliko. Več kot očitno gre za eno najbolj priljubljenih znamk na slovenskem tržišču. Kako zelo velika vrsta se je danes dopoldne vila na Gospodarskem razstavišču, pa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji. Naša novinarka na terenu poroča, da gre za vrsto, daljšo od 500 metrov. 

1/5
S. H. H.

SWY Brand poleg oblačil za šport in rekreacijo ponuja tudi prehranska dopolnila, zdravo prehrano in športne pripomočke.

Mnogi se sprašujejo, zakaj (večinoma) mladi, med katerimi se najde tudi nekaj fantov, stojijo v dolgi vrsti, če pa so artikli dostopni v spletni trgovini. A skrivnost pop-up trgovine na Gospodarskem razstavišču v dvorani Jurček se skriva v tem, da tam kupcem ponujajo velike popuste, na zadnje kose tudi do 50 odstotkov. Poleg tega pred vstopom delijo letake, kjer dobite 15 odstotkov popusta na vse neznižane izdelke, pri nekaterih artiklih pa ponujajo celo akcijo 1+1. 

Parovel je po lanskem navalu na trgovino v BTC-ju pred letošnjim tridnevnim dogodkom napovedala, da so se dobro pripravili po lanski izkušnji, a zdi se, da je tudi ta lokacija premajhna za vse obiskovalke. Na Instagramu je napisala, da so se na dogodek z ekipo, ki sicer obsega že 17 ljudi, pripravljali več kot mesec dni.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 32
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:54 20.april 2024.

    Adijoooo pamet

  • Avatar Red Hiney
    red 22:13 19.april 2024.

    Ah dejte no, ko se za ajfoune v vrsti stoji, je pa ok. Punca je uspela in mi je prav, da so vrste za Slovensko podjetje in slovenski izdelek. Ja slovenski! iPhone je tudi "Ameriški" pa je made in China. ...prikaži več Žal tekstilne industrije pri nas ni več in so stvari narejenne v turčiji. Bravo Petra!

  • Naklonsky 20:30 19.april 2024.

    Človeška neumnost ne pozna meja…