Slovenija
24623 ogledov

Po mrtvo pijanega voznika prišel še bolj pijan kolega

PU Kranj
Na Gorenjskem je bilo doslej že več prometnih nesreč kot v istem obdobju lani.

Med vikendom se je zgodilo več prometnih nesreč vseh kategorij, kar kljub intenzivnemu delu policije na področju prometa nakazuje na poslabšanje prometne varnosti, so opozorili iz Policijske uprave Kranj. Prometnih nesreč na Gorenjskem je v tem trenutku bilo več kot v istem obdobju lani. Letos jih je bilo že 476, lani pa 451.

V enem primeru prometne nesreče na avtocesti med Torovim in Vodicami je bil motorist pod vplivom alkohola z rezultatom 1,12 mg/l. Ob motoristu je bil obravnavan še voznik, ki je prišel ponj oziroma po motorno kolo. Tudi njemu je test alkoholiziranosti pokazal visoke številke z rezultatom 1,16 mg/l, so sporočili iz PU Kranj.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 4
  • eminenca 20:45 16.maj 2022.

    po mojem, da ti podatki ne ravno spadajo v kategorijo mrtvo pijani, mislim, ne da bi jih zagovarjal, ampak mrvo pijan se zečne pri precej višjih številkah , pa mogoče celo lepo zvozijo ampak spet ne da bi zagovarjal ... ...prikaži več ne vem glede na to, da je policija brez dela ker pač ni protestov, kontrola vse po spisku ...lokale pa itak zaprite, razen če si zvečer nekdo izrecon zaželi kavico ... pred spanjem

  • Dusan12 19:37 16.maj 2022.

    Sprašuješ, kje je bila policija, na Kosovu v Prištin vendar, kjer je preizkovala Golobove rabote, baje je tudi tam kradel kot sraka z Martinom Berishaj, čistokrvnim Slovenceljnem. STA. H. Y.

  • Avatar Leon
    Leon 13:41 16.maj 2022.

    Polom🤦‍♂️ Motorist z 2,3 promili naredi 💥🏍️karambol, ponj oziroma po motor pa pride kolega s še več alkohola (2,4 promila). Ne moreš verjet, ker je bilo baje samo nekaj malega alkohola. In kje je bila policija preden je bil karambol ...prikaži več ,ki ga je povzročil pijan motorist ? Morali ga ustaviti preden je povzročil karambol . .