Slovenija
2846 ogledov

Policisti prosijo za pomoč

policija Slovenija Profimedia
Iščejo očividce nesreče.

Policisti so prejšnji četrtek obravnavali padec starejšega kolesarja v Spodnji Branici. V prometni nesreči se je 78-letni kolesar hudo poškodoval. Ker okoliščine padca oziroma prometne nesreče niso znane, prav tako ni znan točen čas nesreče, policisti za informacije prosijo vse morebitne očividce, so danes sporočili s PU Nova Gorica.

Policisti pozivajo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da se zglasijo na kateri koli policijski postaji oziroma pokličejo interventno številko policije 113, ali anonimni telefon policije 080 1200, ali številko policijske postaje 05 393 41 00.

Policijski avto Slovenija Minister na PU Ljubljana odredil izredni nadzor, to je razlog računalniška igra, računalnik, videoigra Razkrito Slovenija To je komentar, ki je poskrbel za takšno paniko v slovenskih šolah

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 18:33 11.april 2024.

    Kje ima policija svoje "kolege" iz kartona ,ki so jih nekoč predstavljali kot uspešen projekt? Brez zamere fantje v modrem ,vendar nikjer vas ni videti na terenu .