Slovenija
21 ogledov

Privabili rekordno število športnikov

1/11
Žurnal24 main
Konec tega tedna je potekala že 15. aerobična konvencija Nike. Obiskalo jo je okoli 900 športnih navdušencev, ki jih je pod okrilje vzel tudi priznani trener Tony Stone.

Rekordnih 900 športnih navdušencev se je včeraj in v soboto udeležilo 15. aerobične konvencije Nike v Ljubljani. Ti so vadili pod okriljem svetovno znanih učiteljev plesa, aerobike, pilatesa in joge. Več zanimivih fotografskih utrinkov s prireditve si lahko ogledate v galeriji.

Letošnji moto konvencije je bil "Free Yourself". Ameriški trener Tony Stone, ki je v svoji karieri sodeloval s številnimi zvezdami (denimo Britney Spears, Beyoncé, Justin Timberlake), je udeležencem dejal: "Dve leti me ni bilo in lahko rečem, da se je v teh dveh letih močno dvignil nivo, še bolj kot nivo se je dvignila zbranost vseh udeležencev in energija je še močnejša. Lepo je biti zopet tukaj in videti ta velik napredek."

Namena organizatorjev konvencije sta bila nagovoriti ljudi k (še) boljši fizični pripravljenosti ter seveda poudariti prednosti njihovega produkta – športnega čevlja Nike Free.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.