Slovenija
760 ogledov

Pri 33-letniku našli ogromno zalogo ekstazija

Ekstazi
1/2
PU Celje
Preiskovalni sodnik je 33-letniku z območja Žalca, pri katerem je policija v hišni preiskavi našla dobrega pol kilograma kokaina, odredil pripor. Medtem je policija preiskala še en objekt, v katerem je našla nekaj manj kot 8 kilogramov ekstazija.

Pred slabim mesecem dni smo poročali o 33-letniku z območja Žalca, pri kateremu so celjski policisti pri hišni preiskavi našli in zasegli dobrega pol kilograma kokaina. 33-letnika so tedaj s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor. 

V nadaljevanju preiskave pa so celjski kriminalisti hišno preiskavo opravili še na območju Dobrne, v objektu, za katerega so bili prepričani, da ga je uporabljal 33-letnik. "V objektu smo našli in zasegli nekaj manj kot 8 kilogramov prepovedane droge ekstazi (MDMA). Vrednost zasežene droge pri prodaji na drobno bi znašala okoli 75.000 €," so pojasnili na PU Celje.

33-letnika, ki je trenutno v priporu, bodo kriminalisti zdaj kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi  drogami. Za omenjeno kaznivo dejanje je zagrožena kazen zapora od enega do desetih let. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.