Slovenija
23 ogledov

Telekom vendarle ugriznil v jabolko

Telekom
1/3
Tadej Slana
Potem ko so mobilniki iphone pri Simobilu na slovenskem trgu prisotni že dve leti in pol, se je z Applom uspelo dogovoriti tudi Telekomu Slovenije, ki je tako v svojo ponudbo vključil najnovejši različici 5S in 5C.

"Za to smo si, kot je znano, prizadevali kar nekaj časa, na koncu pa nam je uspelo skleniti odličen dogovor," je ob začetku prodaje iphona dejal Zoran Vehovar, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije. Kot je dodal, bosta telefona kmalu delovala tudi na hitrem omrežju Mobitel LTE 4G, naročnikom pa bo na voljo takoj, ko bo Apple omogočil nadgradnjo programske opreme.

"Zagotovo pričakujemo več naročnikov, saj je odziv dober," o pridobitvi pravi Vehovar, "iphone pa bo tudi obstoječim naročnikih omogočil več storitev in funkcij, posebno glede prenosa podatkov." Telefona s 16 GB pomnilnika v prosti prodaji staneta 700 in 600 evrov, na voljo pa bosta tudi za 24 obrokov po 24,12 oziroma 20,04 evra.

Komentarjev 2
  • JohnSmith30699 18:13 13.december 2013.

    Nore cene, to se ne splača kupovati na vezavo ker ga za tak denar dobiš na bolhi.Zanimiva cena bi bila 300€ za 5S potem bi se pa verjetno trlo ljudi na šalterjih pa tudi kakega novega uporabnika bi pridobili

  • Dixon 16:14 13.december 2013.

    Je že res da so ugriznili v jabolko, samo s kakšnimi cenami!!!Ne vem, pričakoval sem, da bodo vsaj v kakšnem paketu ponudili kakšno normalno ceno pa nič, vsaj v paketu za mlade. Ma niti to ne!Ne ...prikaži več razumem, očitno bo treba menjat operaterja. V paketu Mingl totalno neomejeni ga dobim iPhone 5c z opcijo 23 za 1€. Odkar se je Mobitel združil pod isto blagovno znamko Telekom, gredo zadeve samo še navzdol...