Slovenija
5787 ogledov

To se policistom ne zgodi vsak dan. Neverjetno ...

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Seznam kršitev tega fanta je neverjeten.

Metliški policisti so včeraj opoldne v Bereči vasi ustavljali osebni avtomobil brez registrskih tablic, ki ni upošteval modre luči in sirene policistov. Ko so ga uspeli ustaviti, so ugotovili, da neregistriran in nezavarovan avto vozi 17-letnik iz naselja Dole, ki nima vozniškega izpita, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Za 17-letnika so policisti uvedli postopek o prekršku, je pa to že drugi avto, ki so mu ga zasegli v zadnjem času. "Kljub mladosti ne gre za nepopisan list papirja," so zapisali novomeški policisti. 

Zaradi različnih kaznivih dejanj so ga namreč v zadnjih treh letih ovadili že več kot tridesetkrat, trinajstkrat pa so ga obravnavali za različne prekrške s področja javnega reda ter v zadnjih treh mesecih petkrat obravnavali za kršitve cestnoprometnih predpisov, so še zapisali na PU Novo mesto.

Policija Slovenija V enem dnevu dva primera: Tatovi hodijo od hiše do hiše s kirurškimi maskami in ... Direktorica PU Kranj Melita Močnik slovenija Gorenjska Direktorica policijske uprave naj bi zbila pešca, ta je huje poškodovan

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • Avatar karjola
    karjola 06:21 29.september 2023.

    kaj še ga niste kastrirali?

  • jakec1575 06:10 29.september 2023.

    Kriminal brez sankcij evoluira v vecji kriminal. Smo na robu.

  • jakec1575 06:09 29.september 2023.

    To se mora nehat. Manjsina gor ali dol. Dogaja se kriminal brez sankcij. Racije pobrat orozje, in sprocesirat vse in na sodiscu sojenje kot "civilu"