Slovenija
61 ogledov

Traven bo pomagal Ljerki

tiskovna konferenca slak, traven Anže Petkovšek
Bojan Traven gre na tretji program. Kam odhaja Slak, bo znano v prihodnjih dneh.

Bojan Traven, ki je skupaj z Urošem Slakom vodil oddaji Trenja na POP TV in Pogledi Slovenije na nacionalni televiziji, je po poročanju Financ danes podpisal pogodbo in bo odslej pomagal Ljerki Bizilj na tretjem programu nacionalne televizije. Slak pa po navedbah časnika še ne ve točno, kje bo nadaljeval pot, več naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh.

Kot je znano, je vodstvo nacionalne televizije oddajo Pogledi Slovenije, katere tretja sezona bi se na televizijskih ekranih sicer začela prav danes, ukinilo.

Voditelja oddaje trdita, da je bila umaknitev oddaje s sporeda politično motivirana, odločitev pa naj bi bila sprejeta po zadnji oddaji o prodaji Mercatorja.

3. okrobra jo bo nadomestila prenovljena oddaja Tarča, ki naj bi bila po zatrdilih vodstva cenejša. Vodili jo bodo Tanja Gobec, Slavko Bobovnik, Rosvita Pesek in Igor E. Bergant, urednici oddaje pa bosta Lidija Hren in Nataša Rijavec Bartha.

Komentarjev 3
  • Žvižgač 21:58 05.september 2013.

    Ena nobena in nič skupaj po nove zmage. Kdaj mi bodo vrnili naročnino?

  • zefacveta 20:05 05.september 2013.

    Zdaj že naprej vemo kaj bomo v teh oddajah slišali.

  • ljimonad 19:50 05.september 2013.

    Ne vem sicer ozadja zakja so ju ukinili, a dejstvo je, da sta presedla veliki večini gledalcev. Pa ne toliko traven, kot Slak, kateri je bil v vsaki oddaji daleč najbolj pameten, je prekinjal sogovornike in skušal uveljaviti svojo tezo ...prikaži več pa naj si je imel prav (redkokdaj) ali pa ne. Zato prav je tako da ju ne vidimo več, Traven nj dela na trojki, katzero skoraj nihče ne dela, rumenjak Slak pa se naj vrne na A kanal, če ga sploh še želijo sprejeti.