Slovenija
5730 ogledov

Afera odrezana roka: Prosila ga je za roko

afera odrezana roka Anže Petkovšek Na okrožnem sodišču začetek glavne obravnave za Julijo Adlešič, Sabastiana Abramova, Gorazda Colariča in Tinko Huskić Colarič, ki so obtoženi več kaznivih dejanj v aferi Odrezana roka.
Kdaj ga je Julija zaprosila, ni jasno.

Na ljubljanskem okrožnem sodišču se nadaljuje sojenje glavnim akterjem v aferi odrezana roka, Slovenske novice pa poročajo, da je  obtoženi Sebastien Abramov poskrbel za novo presenečenje in svoji izbranki ter soobtoženi Juliji Adlešič kar na sodišču pritrdil, da se bo poročil z njo.

Kdaj ga je Julija prosila za roko, ni znano, glede na to, da ne smeta biti v stikih. Je pa, kot poročajo Slovenske novice, potožil, da "nima stikov s svojo Julijo, zato ji je želel preko sodišča sporočiti, da je njegov odgovor 'da', torej da se bo poročil z njo".

Julija Adlešič je sicer trenutno v hišnem priporu pri svojih starših, medtem ko Abramov ostaja v priporu.

dezurni@zurnal24.si

afera odrezana roka Odrezana roka Slovenija "S takšno žago se zelo težko zgodi nesreča"
Komentarjev 8
  • Mesija 08:31 28.maj 2020.

    Nehajte že s tem. V čuzo oba za 20 let in to je to.

  • ode 07:33 28.maj 2020.

    "Če bi ugotovili, da je kriv, potem preidemo na odmerjanje kazni, in tedaj je olajševalna okoliščina, če je nekdo poročen. Če se je poročil v priporu, pa pomeni, da je ljubezen tako močna, da je on pozitivna osebnost. Nihče se ...prikaži več ne bi poročil s kaznjencem kar tako. Pomeni, da je fant od fare.” Dejstvo, da je poročen, bi Kameniku torej koristilo, če bo obsojen". (manever K. Kamenika v sbskem priporu, ko se je poročil z Mašo Medik, pevko skupine Turbo Angels)

  • mirror 20:42 27.maj 2020.

    Dober poskus, da se zniža kazen.