Šport > Nogomet
24 ogledov

Zambrano: "Messi in Higuain sta kot majhni punčki"

lionel messi argentina Reuters
Branilec reprezentance Peruja, Carlos Zambrano, je po tekmi med njegovo in izbrano vrsto Argentine, ki se je končala z 1:1, izstrelil nekaj strupenih puščic proti napadalcema Barcelone in madridskega Reala.

"Messi in Higuain sta kot majhni punčki. Vse kar sta počela vso tekmo je to, da sta se pritoževala," je po torkovi tekmi med Argentino in njegovim Perujem povedal branilec Carlos Zambrano.

"Messi je bil najbrž prestrašen, saj ni naredil veliko. Higuain pa me je skušal provocirati skozi celoten obračun, a nisem padel na njegove trike, enostavno sem ga ignoriral," je svoje videnje dogajanja na igrišču podal Zambrano.

"Argentinci so se mi zdeli frustrirani, niso vedeli, kako se nam postaviti po robu. Skozi celotno tekmo so me žalili. Oni mislijo, da so nedotakljivi, a nogomet je igra za prave moške," je še dodal branilec.

Po sedmih tekmah južnoameriških kvalifikacij za SP v Braziliji so gavči s štirinajstimi točkami še vedno na vrhu razpredelnice, Peru pa je v prav toliko obračunih zbral sedem točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.