Šport > Nogomet
22 ogledov

Messi: ''Ne dvomim, da bomo osvojili SP''

lionel messi EPA
Lionel Messi je prepričan, da bo Argentina osvojila svetovno prvenstvo v Braziliji. Zvezdnik Barcelone dobre predstave kaže že v kvalifikacijah, kjer je zadel proti Paragvaju.

Reprezentanca Argentine je v kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo v Braziliji s 3:1 premagala Paragvaj. Zadetek na tekmi je prispeval tudi Lionel Messi, ki je vse skupaj pospremil z besedami: ''Prelep občutek.'' Komentar se je še posebej nanašal na podporo navijačev, ki naravnost obožujejo malega nogometnega čarovnika.

gabriel batistuta | Avtor: EPA EPA
Messi je z Barcelono osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, pohvali pa se lahko še s tremi nagradami za najboljšega nogometaša. Njegov glavni cilj je svetovno prvenstvo, ki ga je, po Messijevih besedah, nesmiselno primerjati s čimerkoli. ''To so sanje vsakega nogometaša. Upam, da bomo slavili v Braziliji, tega si vsi želimo. Čaka nas veliko dela, a ne dvomim, da bomo zmagali,'' je samozavestno povedal Argentinec.

Petindvajsetletnik je kljub svoji mladosti za Argentino zabil že 28 golov. S tem je le še šest zadetkov oddaljen od dosežka Diega Maradone (34), medtem ko ima najboljši strelec, Gabriel Batistuta, na računu 56 zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.