Slovenija
32 ogledov

Vreme se bo spet skisalo

Portorož morje Suzana Kos
Jutri bomo še uživali v poletnem vremenu, v začetku prihodnjega tedna spet dež.

Popoldne in zvečer bo pretežno jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 26 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo sončno. Čez dan bo zapihal veter južnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 11, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne od 24 do 27 stopinj Celzija.

Obeti: V ponedeljek bo sprva precej jasno, čez dan se bo oblačnost od zahoda povečala. Popoldne se bodo na zahodu začele pojavljati padavine, ki se bodo v noči na torek razširile na večji del države. Vmes bodo tudi nevihte. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo, ki se bo čez dan prehodno nekoliko okrepil. V torek bo večinoma oblačno s padavinami ter tudi posameznimi nevihtami. Dež bo do večera večinoma ponehal. Nekoliko se bo ohladilo.

Vremenska slika: Nad zahodnim Sredozemljem, Alpami in vzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. Nad nami se zadržuje topel in razmeroma suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Popoldne bo pretežno jasno, ponekod spremenljivo oblačno. V hribovitem svetu Julijskih in Karnijskih Alp lahko nastane kakšna kratkotrajna ploha. V Kvarnerju bo še pihala šibka burja. Jutri bo sončno. Čez dan bo zapihal veter južnih smeri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.