Slovenija
38 ogledov

Z letalom iz Portoroža v Rim

V nedeljo se bodo zaključili leti na relaciji Rim - Portorož - Rim. (Foto: Barba Žurnal24 main
Od drugega decembra do konca marca se boste lahko iz Portoroža ob četrtkih in nedeljah z letalom odpeljali v Rim. Začetna cena povratne vozovnice z vsemi taksami bo 170 evrov.

Z novo letalsko povezavo bo tako Portorož še bolj povezan z italijanskim in srbskim glavnim mestom. Kot je za zurnal24.si dejala Lea Šuligoj iz Turističnega združenja Portorož, bo od drugega decembra začela obratovati redna letalska linija, ki bo dvakrat na teden (ob četrtkih in nedeljah) povezovala Beograd, Portorož in Rim.

"Letalo bo pot začelo v Beogradu, se ustavilo v Portorožu in pot nadaljevalo proti Rimu. Še isti dan pa se bo po isti poti vrnilo nazaj," je razložila Šuligojeva. Začetna cena povratne vozovnice od Portoroža do Rima bo okoli 170 evrov (v ceno so že vključene letališke pristojbine).

Portorož in dve evropski prestolnici bo povezovalo letalo ATR 72 srbskega letalskega prevoznika Jat Airways, ki sprejme 50 potnikov. Linija pa bo z možnostjo podaljšanja delovala do konca marca.

Šuligojeva je ob tem še dejala, da je Rim z okolico pomembno tržišče za destinacijo Portorož in Piran, ki številne italijanske goste navdušuje predvsem z bogato ponudbo centrov dobrega počutja, kulinarike in igralništva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.