Šport
228 ogledov

Chris Froome: "Počutim se grozno"

Chris Froome
Froomu so tokrat odstranili ploščice in vijake.

Štirikratni zmagovalec kolesarske dirke v Franciji Chris Froome je moral spet pod nož. V bolnišnici v St. Etiennu so mu iz kolka odstranili metalno ploščo, iz komolcev pa vijake. To je bila že tretja operacija britanskega kolesarja po junijskem padcu na dirki Criterium du Dauphine, zaradi katerega je izpustil drugi del sezone.

Velik šok Šport Froome treščil v steno, na Touru ga ne bo: "Nesreča je resna."
chris froome Utrpel več zlomov Šport Froome v zid pri 60 km/h, to je počel tik pred nesrečo

"Počutim se grozno, a operacija je uspela in zdaj imam v sebi nekaj manj strojne opreme," je iz bolnišniške postelje prek družabnih omrežij sporočil 34-letni tekmovalec ekipe Ineos, ki se je že vrnil na kolo, a zaenkrat izvaja le lažje treninge.

Chris Froome | Avtor: Profimedia Profimedia

Na Japonskem, kamor so ga tako kot Slovenca Primoža Rogliča povabili na kriterij Saitama, je imel vidne težave s hojo, še vedno je namreč šepal. Ploščice v kolku naj bi pritiskale na mišico, kar je povzročalo bolečino.

Chris Froome nesreča Po nesreči Šport Izpoved zvezdnika: "Srečen sem, da sem živ!" Chris Froome nesreča Froome Šport Veliki zvezdnik po hudih poškodbah napovedal vrnitev

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice