Šport
24 ogledov

Cro Cop ne želi končati s porazom

Mirko Filipović se želi posloviti z zmago. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Mirko Filipović je potrdil, da še ne odhaja v pokoj. Po porazu proti Brendanu Schaubu so sicer mnogi (tudi predsednik UFC Dana White) menili, da bo Cro Cop sklenil športno pot.

Veliki hrvaški MMA zvezdnik Mirko Cro Cop Filipović je pred dnevi doživel še drugi zaporedni poraz. Po Franku Miru je bil za Hrvata na UFC 128 premočan tudi Brendan Schaub. Kot smo zapisali že v uvodu je prevladovalo mnenje, da bo Cro Cop po novem porazu zapustil svet borilnih veščin, toda vsaj za zdaj se ta scenarija ne bo uresničil. "Po dogovoru me čaka še ena borba in najverjetneje jo bom tudi oddelal ne glede na to, kaj si misli novinar na nekem portalu. Obstaja možnost, da UFC zavrne to možnost, toda mislim, da tega ne morejo narediti. Vsekakor pa bom spoštoval vsako odločitev. Čeprav je čas za pokoj, jaz še ne bi želel oditi. Imel sem veliko kariero in ničesar mi ni treba obžalovati, toda kariere ne bi želel skleniti s porazom," je Filipović dejal za Dnevnik Nove TV.

Cro Cop, ki je ob legendarnemu Branko Cikatiću (prvi zmagovalec turnirja K-1 World Grand Prix) pri naših južnih sosedih naredil daleč največ za prepoznavnost borilnih veščin, se sicer dobro zaveda, da se njegov čas počasi izteka. "Včasih se ujamem v razmišljanju, da si prestrelim koleno, da se konča vse skupaj. Seveda, karikiram situacijo. Enostavno sem tak, nikoli se ne predam in zaradi tega sem ponosen," je še dejal Filipović, ki se je zahvalil vsem svojim navijačem in se jim obenem opravičil za drugi zaporedni poraz v organizaciji UFC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.