Šport
30 ogledov

Derbi v Podmežakli spet z dobrodelno noto

Matjaž Kopitar dobrodelna tekma legende slovenskega hokeja Olimpija Jesenice Tiv Saša Despot
Slovenska hokejska reprezentanca se pripravlja za odhod v Južno Korejo, še prej pa bo na Jesenicah na sporedu derbi legend, kjer bodo danes (ob 18. uri) spet dobrodelni.

V Podmežakli se bosta še drugič v dveh mesecih pomerili ekipi legend Jesenic in Olimpije, ki sta že marca navdušili v dvorani Tivoli. Derbi bo spet obarvan humanitarno; prispevki bodo namenjeni fundaciji Jakec in čarobna lučka, ki pomaga otrokom s cerebralno paralizo.

Po prvi tekmi v Ljubljani se derbi zdaj seli na Jesenice, kjer Hokejska zveza Slovenije (HZS) in Občina Jesenice pripravljata tudi zanimiv spremljevalni program, v središču pa bo seveda hokejski obračun, kjer se bodo zeleno-beli skušali maščevati za ljubljanski poraz s 5:7.

Do nedelje je odprta tudi licitacija za drese najboljših slovenskih in svetovnih športnikov ter njihovih rekvizitov, s katero zbirajo denar za najmlajše, ki si počitnic ne morejo privoščiti. Dresi pripadajo tudi tistim slovenskim smučarjem skakalcem, ki so navduševali v letošnji sezoni, skakalcu Kamilu Stochu, hokejistu Mattu Stajanu in številnim slovenskim "oklepnikom", junakom letošnjih olimpijskih iger v Sočiju. Lastnika iščejo tudi lopar teniškega igralca Grege Žemlje, dres kolesarja Luke Mezgeca, dres nogometaša Josipa Iličića in številni drugi rekviziti. 

Več TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.