Šport
4856 ogledov

Federerja zvilo ob pogledu na ženo in otroke

federer solze EPA
V finalu teniškega turnirja v Wimbledonu so solze tekle v potokih. Najprej je že med obračunom zajokal Marin Čilić, po zmagi pa se je "usulo" tudi Rogerju Federerju.

Švicar Roger Federer je osvojil osmi Wimbledon v karieri, prvič pa je slavil vpričo vseh štirih otrok. Njegovo zmago so si v loži ob ženi Mirki in trenerju Ivanu Ljubičiću ogledali osemletni dvojčici Myla Rose in Charlene Riva ter triletna dvojćka Leo in Lennart.

federer družina mirka | Avtor: EPA EPA


"Nimata pojma, kaj se dogaja. Verjetno razmišljata o prijetnem razgledu in lepem igrišču. Upam, da bosta nekoč razumela," je dejal ponosni očka, ki je večkrat izrazil željo, da bi vpričo otrok osvojil kakšen grand slam. Punčki sta do danes prisostvovali trem velikim lovorikam, fanta pa dvema.

Grand Slam Šport Rekordno in neponovljivo, Federerju osmi Wimbledon! marin čilić, wimbledon Ostre kritike Šport Hrvati ne verjamejo svojemu tenisaču

Federer bo letos dopolnil 36 let, vendar o koncu kariere ne razmišlja. V letošnji sezoni je prekinil petletno sušo na velikih turnirjih in v pol leta osvojil dva grand slama.

Nedavno je priznal, da bo odločitev o upokojitvi sprejel skupaj z družino. "Z ženo se veliko pogovarjava. Dokler se vsi dobro počutimo in smo pripravljeni na to, da skupaj odidemo za nekaj tednov na pot, bomo to počeli. V tem trenutku ni nobenega problema, kar je čudovito," je dejal Švicar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.