Šport
33 ogledov

Fjodor za novo leto z Ishiijem

Fjodor Jemeljanenko še ne bo končal kariere. Žurnal24 main
Že po zmagi Fjodorja Jemeljanenka proti Jeffu Monsonu v Moskvi so se pojavile govorice, da bi se sloviti Rus za novo leto na Japonskem utegnil srečati s Satoshijem Ishiijem. Zdaj so govorice potrdili vodilni možje M-1 Global, ki skrbijo za kariero enega najboljših MMA-borcev vseh časov.

Fjodor Jemeljanenko se za novo leto po štirih letih vrača na Japonsko, kjer je dosegal svoje največje uspehe v karieri. Na novoletni prireditvi Genkidesuka!! Oomisoka!! v Saitama Super Areni se bo pomeril proti domačinu Satoshiju Ishiiju. Za Rusa bo to prva borba v deželi vzhajajočega sonca po letu 2007, ko je ravno za novo leto premagal korejskega velikana Hong-Man Choija.

Satoshi Ishii na Japonskem spada med najpriljubljenejše športnike. Leta 2008 je na olimpijskih igrah v Pekingu osvojil zlato kolajno v judu. V svet MMA-ja je zakorakal na silvestrovo leta 2009, ko je izgubil proti Hidehiku Yoshidi, nato pa je do danes nanizal štiri zmage in en neodločen izid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.