Šport
1 ogledov

Gregorc: Zmanjkalo mi je nekaj sreče

Luka Gregorc je odigral Wimbledon, zdaj odhaja na turnirje v ZDA. Žurnal24 main
Luka Gregorc je izgubil v prvem kolu Wimbledona, a igral odlično. "Žal mi je zmanjkalo nekaj sreče v trenutkih, ko bi lahko dvoboj obrnil v svojo korist," je dejal v pogovoru za Žurnal24.
Kako bi ocenili nastop proti Tommyju Robredu?
Z dvobojem sem zadovoljen, razočaran pa sem, da se poslavljam od tega turnirja. Za mano je dober teden in upam, da bom tudi v naslednjih turnirjih obdržal to formo.

Odlično ste se upirali 15. igralcu sveta. Bo to vplivalo na vašo samozavest?

To je samo dokaz, da lahko igram z vsakim teniškim igralcem na svetu. To sem trdil že prej, zdaj pa mi je to uspelo tudi dokazati. Žal mi je zmanjkalo nekaj sreče v trenutkih, ko bi lahko dvoboj obrnil v svojo korist. Tudi Robredo je igral odlično. Veselim se že naslednjega turnirja.

Kakšen vtis pa sta na vas naredila Wimbledon in igranje na glavnem turnirju?

Ocena, ki jo lahko dam, je le deset od desetih možnih točk. To je moj najljubši turnir v letu in bilo mi je v veliko čast, da sem lahko nastopal na glavnem turnirju. V prihodnosti bom močno garal in se boril, da se v Wimbledon še vrnem.
 
 

Ocena, ki jo lahko dam, je le deset od desetih možnih točk. To je moj najljubši turnir v letu.

Luka Gregorc

 
Je zdaj cilj napredovanje na ATP-računalniški lestvici?
Na to ne bom računal niti tega ne bom napovedoval, da ne bi nato razočaral tudi samega sebe. Trudil se bom po najboljših močeh, zdaj pa si želim predvsem, da bi mi zdravje služilo in bi ohranil takšno raven igre.

Pred vami so zdaj turnirji v ZDA ...

Da. Meni igra na betonu zelo odgovarja. Že jutri se vračam nazaj čez lužo in čakajo me novi dvoboji ter turnirji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.