Šport
28 ogledov

Hlinil nezavest, vrnila mu je karma

Maximo Banguera nezavest igralec Youtube
Vratar nogometnega kluba Barcelona SC je na tekmi pokala Libertadores hlinil izgubo zavesti, da bi se izognil rdečemu kartonu.

Maximo Banguera, vratar ekvadorske Barcelone, je v zaključku tekme narobe ocenil protinapad gostujoče ekipe, nato pa svojo napako poskušal popraviti s slabo odigrano predstavo.

Barcelona SC je bila pred tem, da izvleče remi proti favoriziranemu Atletico Nacionalu. Banguera je v 90. minuti stekel iz svojih vrat, da bi ustavil protinapad gostujočih nogometašev, pri tem pa je storil prekršek nad Jonathanom Copetejem.

Vratar je hitro spoznal, da bo za svojo potezo prejel rdeči karton, zato se je pretvarjal, da je izgubil zavest. Ekvadorski reprezentant je pri svojem igralskem vložku vztrajal več minut, medtem ko je sodnik potrpežljivo čakal z rdečim kartonom

S posnetka je dobro razvidno, da Banguera z igro ni prepričal zdravniške službe, ki bi v primeru resne poškodbe nemudoma prihitela na igrišče. Nogometaši so postopali okoli vratarja, ki se je ob prihodu zdravniškega vozička čudežno pobral. Sodnik je uveljavil kazen rdečega kartona, gostje pa so tri minute kasneje z igralcem več zabili za končno zmago z 2:1. Karma, ni kaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.