Šport
30 ogledov

Kavčič prek Twitterja sporočil: Vse je šlo dobro

Kavčič operacija Twitter ortopedska klinika živec noga Reševalni pas/Twitter
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je uspešno prestal operacijo ukleščenega živca v podplatu.

Z igrišč bo odsoten od 14 dni do štirih tednov, kar pomeni, da kapetan Blaž Trupej ne bo mogel računati nanj na dvoboju Davisovega pokala proti Izraelu v Portorožu.

"Opravil sem z operacijo. Vse je šlo dobro. Komaj čakam, da se vrnem na igrišča," je pod fotografijo z ortopedske klinike v Ljubljani zapisal Blaž Kavčič. To pa ni edina težava Trupeja, saj kapetan tri tedne pred začetkom tekmovanja še ne ve, s katerimi igralci se bo sploh lahko zoperstavil gostom.

Nova bolezen Žemlje

Grega Žemlja, ki se že dlje ubada z zdravstvenimi težavami, je pred kratkim zbolel, tako da je moral odpovedati turnir v Kanadi in vrnitev v teniško karavano, Blaž Rola in Aljaž Bedene pa sta v prvem tednu aprila prijavljena na turnirje challenger.

Če bodo manjkali vsi štirje najboljši, je naslednja izbira za Trupeja Janez Semrajc, trenutno 308. igralec na svetu. Po hierarhiji teniške lestvice nato sledijo Nik Razboršek (531.), Mike Urbanija (591.) in Tom Kočevar Dešman (783.).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.